Бронювання номерів
Головна / Новини / Здорова їжа

Здорова їжа

Здорова їжа

ДОМАШНЯ, ЗДОРОВА, ГОТОВА ЇЖА КРИВИЙ РІГ - РЕСТОРАН MONT BLANC, ГОТЕЛЬ ЦЕНТРАЛЬНИЙ

Корисна їжа Кривий Ріг - ресторан MONT BLANC. Експерт збалансованого харчування
Харчуватися правильно і корисно вельми важко, якщо Ви перебуваєте в постійному ритмі і стрімкому способі життя. На жаль, багато хто з нас вважають за краще харчуватися фаст-фудом. Основа такого раціону переповнена швидкими вуглеводами і небажаним холестерином. Це призводить до ожиріння, передчасної старості і діабету. Французька, італійська, грецька кухні зосереджені на збалансованому раціоні. Страви країн Середземного Моря - джерело вітамінів і мінеральних комплексів.
Здорова їжа Кривий Ріг. Вишукана їжа для популярних дієт
Меню нашого ресторану - це колекція кращих європейських страв і закусок, які абсолютно безпечні для Вашого здоров'я. Ми приготували для своїх гостей найсмачніші низьковуглеводні пропозиції, ситні і апетитні м'ясні делікатеси для білкової дієти, парові страви і салати для затребуваного раціону харчування за методикою «Стіл №5». Хто сказав, що харчуватися правильно - це несмачно? На щастя, європейська кухня може нескінченно балувати Вас прекрасними холодними закусками, гарячими стравами і десертами без ризику ускладнення захворювань і загрозу здоров'я.
Домашня їжа Кривий Ріг - українська кухня для свята живота
Любіть щільно поїсти? Ваш організм вимагає калорійного харчування в зв'язку з активними розумовими і фізичними навантаженнями? Очікуємо Вас в ресторані європейської кухні MONT BLANC. Наш шеф-кухар знає, як наситити Ваш організм поживними вуглеводами, корисними білками і правильними жирами. Секрет національної кухні України дуже простий - багато м'яса, домашньої випічки і фермерських продуктів. Свіжа зелень, овочі і фрукти додадуть в ваш раціон корисні мікро- і макроелементи, життєво важливі вітаміни А, Е і К.
Готова їжа Кривий Ріг в ресторані і на винос від готельного комплексу centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.