Бронювання номерів
Головна / Новини / Ресторан MONT BLANC

Ресторан MONT BLANC

Ресторан MONT BLANC

РЕСТОРАНИ КРИВИЙ РІГ - МЕНЮ від ресторану MONT BLANC. Сімейне дозвілля в готелі Центральний.

Ресторани Кривий Ріг - меню ресторану європейської кухні MONT BLANC
Ви знали, що кухня стан Середземного Моря дуже корисна, смачна, багата корисними вітамінами і мінералами? Якщо Ви сидите на модних дієтах, дотримуєтеся здорового харчування, бажаєте перекусити вишуканим блюдом або щільно поїсти - ласкаво просимо до нас! Наше меню багате різноманітністю інгредієнтів, які допоможуть наситити організм корисними речовинами, зміцнити імунітет і підвищити життєвий тонус на весь день.
Ресторан Кривий Ріг для весілля і сімейного дозвілля. Меню для всіх!
В Україні і Європі дуже популярні сімейні візити в ресторани високої кухні. Наявність дитячого та дієтичного меню, ситних висококалорійних страв в пропозиціях від нашого ресторану дозволяє об'єднуватися за одним столом дітей, батьків і старшого покоління. Незабутній відпочинок MONT BLANC готелю Центральний допоможе позбутися від сімейних конфліктів і побутових сварок. Подаруйте дружині і дітям затишну атмосферу європейського інтер'єру, якісне обслуговування і незабутній відпочинок в колі улюблених людей.
Ресторани Кривий Ріг, ціни яких занадто низькі, не гарантують якісні інгредієнти. Спеціально для наших гостей ми вибрали кращих постачальників свіжої яловичини, телятини, свинини, форелі, лосося та морепродуктів. Наш шеф-кухар використовує для приготування страв тільки екологічно чисті овочі та фрукти, натуральні молочні і кисломолочні продукти. Здорове харчування гостя - кредо нашого ресторану. Смачна домашня випічка та кондитерські вироби доповнять корисними інгредієнтами Ваш раціон.
Ресторани Кривий Ріг - природа літньої тераси готелю Центральний дозволить насолодитися красивим ландшафтним дизайном, великою кількістю декоративних рослин та хвойних культур. Наш маленький сад стане кращим місцем для проведення скромних сімейних застіль і феєричних весільних заходів.
Проживіть цю мить із задоволенням! Попереднє замовлення столиків на centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.