Бронювання номерів
Головна / Новини / Криворізький готель «Центральний» - короткий опис

Криворізький готель «Центральний» - короткий опис

Криворізький готель «Центральний» - короткий опис

Криворізький готель «Центральний» надає своїм постояльцям комфорт і затишок за доступною ціною. Внутрішній інтер'єр виконаний в класичному стилі. До послуг гостей безкоштовна автомобільна парковка і доступ до бездротового інтернету.
Кожен готельний номер має індивідуальне дизайнерське рішення, що дозволять підібрати покої близькі по духу і настрою. Для бюджетного розміщення є загальні кімнати, укомплектовані двоярусними ліжками. З вікон відкриваються мальовничі краєвиди на околиці.
Готельний ресторан пропонує великий вибір страв грузинської, європейської та місцевої кухні. Професійні кухарі і привітний персонал зроблять все, щоб обраний Вами ласощі було приготовлено з урахуванням всіх Ваших побажань. Заклад відмінно підходить як для романтичних посиденьок, так і для ділових переговорів.
Стильний і затишний конференц-зал має зручне планування. Всі меблі розставлені так, що під час робочого процесу учасники заходу будуть бачити один одного і ефективно спілкуватися. Технічно оснащене приміщення гарантує високий рівень проведення будь-яких переговорів і презентацій.
У 100 метрах функціонує супермаркет «Варус» і невеликий ринок. Трохи далі протікає річка Саксагань. Відстань з озером в гранітному кар'єрі 10 кілометрів. Щоб доїхати до стадіону «Металург» буде потрібно не менше півгодини.

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.