Бронювання номерів
Головна / Новини / БАНКЕТНІ ЗАЛИ в «MONT BLANC»

БАНКЕТНІ ЗАЛИ в «MONT BLANC»

БАНКЕТНІ ЗАЛИ в «MONT BLANC»

Банкетні зали - Кривий Ріг, ресторан готелю Центральний для Вашого свята!
День народження, ювілей, хрестини, річниця весілля або святкування одруження повинні проходити на найвищому рівні в затишній обстановці. Банкетний зал, меню і обслуговуючий персонал - візитка готелю Центральний. Ми залишимо кращі спогади про святий день в пам'яті Ваших гостей завдяки вишуканому інтер'єру, смачних страв високої європейської та національної кухні, а також турботливим співробітникам нашого ресторану.
Весільний банкет - Кривий Ріг, день народження в «MONT BLANC»
Якщо Ви плануєте весілля або іменини з прийомом від 12 до 40 гостей, ми надамо найкращі апартаменти для цього приводу. У Кривому Розі важко знайти заклади з комфортними умовами, розраховані на середню кількість посадочних місць. Спеціально для Вас, ми організуємо незабутнє свято за участю кращих ведучих і музикантів міста. Наші флористи зможуть здивувати гостей вражаючим оформленням інтер'єру і розкішної атрибутикою столового декору.
Банкетне меню Кривий Ріг воліє багате ситними українськими стравами і легкими вітамінними шедеврами європейської кухні. Спеціально для Ваших гостей, наш банкет-менеджер підбере різноманітність найпопулярніших дієтичних і висококалорійних салатів, гарячих і холодних закусок, десертів і основних страв. Винна карта нашого ресторану порадує незабутньою колекцією алкогольних напоїв світу. Креативні коктейлі від бармена не залишать байдужими сильний і слабка стать.
Банкет в Кривому Розі 2020 може розташуватися усередині закладу або під критим навісом тераси ресторану. Святкування події важливо планувати заздалегідь. Попередній запис на зустріч з адміністратором дозволить вибрати кращий варіант приміщення на певну дату заходу.
Бажаємо незабутніх вражень і веселого свята з готелем «Центральний» в ресторані «MONT BLANC»!

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.