Бронювання номерів
Головна / Новини / Ресторани для весілля Кривий Ріг

Ресторани для весілля Кривий Ріг

Ресторани для весілля Кривий Ріг

ЕСТОРАНИ ДЛЯ ВЕСІЛЛЯ КРИВИЙ РІГ - ГОСТИННІСТЬ В MONT BLANC, ГОТЕЛЬ ЦЕНТРАЛЬНИЙ
  
Ресторани для весілля Кривий Ріг - європейське обслуговування в MONT BLANC
Весільна церемонія - захід вищого рівня, яке планується задовго до дати одруження або вінчання. Цей день повинен залишити світлі спогади у винуватців та гостей торжества. Достаток страв на столі, якісне обслуговування, дизайн інтер'єру грають важливу роль в підготовці свята сердець. Комплекс Центральний знає, як заслужити Вашу довіру і залишити чудові враження про прекрасне подію.
Весілля Кривий Ріг, ціни
Весільний стіл не повинен бути порожнім. Він зобов'язаний зустрічати нареченого, наречену і їх гостей барвистою подачею різноманітних холодних закусок. Вони залишають перше враження про рівень майбутнього святкування. Поки готуються гарячі закуски, ми пропонуємо скуштувати найкращі холодні делікатеси української та європейської кухні. Весільний банкет, як правило, починається після обіду, і триває до самого закриття ресторану. Основні м'ясні та рибні страви очікують молодят в кінці вечора. Церемонію завершує феєричне чаювання з розкішним дизайнерським тортом. Тому у весільному меню має бути достатня кількість позицій, які зможуть задовольнити апетити гостей протягом усього часу.
Організація весілля Кривий Ріг, докладніше про вартість можна дізнатися у нашого адміністратора ресторану. Банкет-менеджер допоможе скласти святкове застілля з акцентом на популярні страви і окремі побажання щодо конкретного гостя. Оформлення, відеозйомка, ведучий весілля Кривий Ріг може бути Ваш або за рекомендаціями нашого персоналу.
Попереднє замовлення банкетного залу можна оформити за номером телефону, зазначеного на сайті centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.