Бронювання номерів
Головна / Новини / Номер в готелі економ-класу

Номер в готелі економ-класу

Номер в готелі економ-класу

Найбільшу частку серед номерного фонду готелів світу займають номери-економ класу. Незважаючи на усталені стандарти, існує значна різниця між різними номерами економ-класу.
Чого очікувати в номері економ класу
Як вже було сказано вище, економ-клас не скрізь однаковий. Однак, як найбільш поширений варіант номера, він завжди повинен являти собою щось, що містить в собі достатній для більшості рівень комфорту. Іншими словами, ніхто не скасовує чистоту, порядок, справну техніку і меблі в номері економ. Також ніхто не скасовує регулярні прибирання, окремий сан-вузол і кондиціонер. На що не слід розраховувати, так це на надмірності, наприклад, на джакузі або басейн в номері. В цілому ж, замовивши номер економ класу, ви можете розраховувати на прийнятний з точки зору більшості рівень комфорту і обслуговування.
Чим відрізняються номери в різних готелях економ класу?
Якщо говорити про відмінності, то, звичайно ж слід зазначити, що в різних державах ми можемо бачити величезну прірву між номерами в готелі одного і того ж класу. Пов'язано це з очікуваннями і можливостями більшості постояльців. У тих країнах, де постояльцям досить тільки ліжко і вони більше нічого не хочуть і не можуть собі дозволити, номер економ класу швидше за все буде представляти із себе дуже маленьке приміщення з одним ліжком. Якщо ж запити до комфорту і можливості більшості населення високі, то і джакузі в номері економ-класу буде не рідкістю.
В Україні, номери економ класу мають середній рівень комфорту, який можна порівняти з більшістю розвинених країн світу. При цьому, готелі та мотелі жорстко конкурують між собою і намагаються відрізнятися хоча б в дрібницях, що, безсумнівно буває дуже приємно для постояльців. Десь до вас будуть дуже уважні, ввічливі і зроблять невеликий подарунок.

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.