Бронювання номерів
Головна / Новини / Шугарінг - САЛОН КРАСИ "НАТАЛКА"

Шугарінг - САЛОН КРАСИ "НАТАЛКА"

Шугарінг - САЛОН КРАСИ НАТАЛКА

Шугарінг КРИВИЙ РІГ - САЛОН КРАСИ "НАТАЛКА", ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ЦЕНТРАЛЬНИЙ

Шугарінг Кривий Ріг - студія іміджу НАТАЛКА. Глянцевий шкіра руками фахівців
Карамельна епіляція - дуже популярний метод позбавлення від зайвої рослинності тіла за допомогою звичайного цукру. Але ця процедура не обмежується одним приготуванням липкого розчину. Для бездоганної гладкості шкіри і безболісності зняття шару необхідні руки справжнього професіонала і кілька допоміжних секретних засобів. Пропонуємо Вашій увазі унікальну можливість позбавлення від небажаного волосяного покриву в салоні краси, за допомогою знань досвідчених фахівців.
Шугарінг Кривий Ріг - ціни доступні гостям і жителям міста
Вартість сеансу досить демократична, а ефект якісний. Ціна знайде компроміс з Вашими доходами, допоможе насолоджуватися прекрасними моментами романтичних побачень і підвищити свою самооцінку до небес. Небажані волосся часто з'являються в самих непередбачуваних місцях. Наші фахівці проведуть делікатний огляд ділянок тіла і усунуть неприємні волоски навіть в тих ділянках, на які Ви не звертали увагу.
Шугарінг Кривий Ріг - салон NATALKA для жінок і чоловіків. Ефективна цукрова епіляція зведе ризик алергічних реакцій до мінімуму. Не варто боятися опіку, адже температура пасти не перевищує 38 С. Ви станете володарем глянсовою гладкої шкіри і прекрасного настрою. Методика видалення волосся цукром діє як епілятор і прекрасний пілінг. Ороговілі клітини шкіри злущуються в процесі процедури. Це дозволить поліпшити мікроциркуляцію капілярів і істотно освіжити епідерміс. Перська епіляція дозволяє призупинити зростання фолікул або поступово звести нанівець небажану рослинність на обличчі й тілі.
Бажаєте відчути свободу і бездоганність? Записуйтеся до фахівця на сайті centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.