Бронювання номерів
Головна / Новини / Що обрати, готель чі готель і знімну квартиру

Що обрати, готель чі готель і знімну квартиру

Що обрати, готель чі готель і знімну квартиру

Першим справах потрібно вирішити, що вам потрібно від готелю або знімною квартири, що краще зняти, є різні думки, перше, що впливає на вибір це вартість, про яку розповімо пізніше. Як правило більшість клієнтів знімають готель або знімну квартиру, для відпочинку , люди які їздять у відрядження, або ж хто просто приїхав к друзям або рідним в гості, безумовно фактор вибору впливає на місце розташування, в разі нашого міста Кривого Рогу протяжністю 140 км це має вирішальне значення. Також у багатьох людей, є стереотип що зняти номер в готелі - це дорого, далі ми розберемо що означає слово «дорого», адже готелі пропонують великий список послуг, як безкоштовних так і платних, на відміну від знімною квартири.
У пошуках житла, першим, чим найчастіше користуються клієнти як інструментом - це інтернет, це може бути пошукова система, торгова дошка оголошень, або якийсь додаток встановлене на смартфоні, адже на даний час статисткою відвідуваності сайтів переважають смартфони. Розглянемо варіант знімною квартири, дивимося оголошення створені користувачем в дошці оголошень, вибір падає за двома критеріями, це фотографії і вартість, вибрали, зателефонували, приїхали в вказане місце, а фотографії не відповідають ті що були в оголошенні, вони або вже застаріли, так як їх робили в момент після ремонту, а наймана квартира вже здається років 5, а може просто вам попався розумний орендодавець і каже що вільна тільки ця квартира. До того ж, вам довелося їхати через півміста, шукати потрібний будинок, чекати господаря квартири, а раптом це пізній вечір або ніч, у Вас є якийсь багаж, ви не самі, з друзями або родиною, добре буде, якщо все буде навпаки. Наші клієнти та гості з готелю «Центральний» які часто роз'їжджають по відрядженнях, або просто по різних містах України, кажуть що при виборі знімного житла на ніч, або тривалої оренди, що при виборі знімною квартири 80% потрапляють на недоброзичливих господарів або орендодавців, при цьому фото квартир не відповідають тому куди подають, брудно і не прибрано, немає майна для особистої гігієни, такого звичайного як мило або шампунь, хоча навіть багаторазові засоби не рекомендується використовувати, повинні перебувати одноразові, а чиста постіль це рідкість.
Пошук і замовлення житла. Користуючись інтернет мережею, припустимо якщо гість не місцевий, при запиті «зняти готель» або щось схоже, візьмемо наприклад найпоширенішу пошукову систему Google яка насамперед видасть зареєстрований в її системі готелі, а так само до них детальну інформацію, карту де перебувати готель, її контакти, сайт, відгуки, місце розташування, опис, фотографії користувачів які вже знімали готель та інші послуги які надає своїм гостям готель, якщо під-підсумовує, то ми отримуємо всю достовірну інформацію та інше.

Простір. Знімаючи квартиру, очевидно, що ви виграєте в просторі, так як можна в нашому місті знайти квартиру від однієї до чотирьох кімнат, до цього на додачу отримуєте повноцінну кухню і балкон. Тут не посперечаєшся по відношенню з готелем, якщо не знімати апартаменти або VIP номера, за які доведеться віддати значно більше грошей, знімаючи велику квартиру зручно влаштовувати вечірки або святкувати день народження або будь то яке інше свято, хоча скоріше за все доведеться закуповуватися одноразовим посудом, так як правило на знімних квартирах посуду по мінімуму. Знявши номер в готелі, кухня відсутня, це як би мінус, якщо знімати на довгий час, доведеться харчуватися в ресторані який при готелі або ж в інших закладах, тут і плюс теж є, Вам не доведеться витрачати час на покупки, приготування їжі і миття посуду, якщо брати трьох разове харчування це набагато економить час і сили.
Плюси готелю в співвідношенні простору:
- Чи не брав до уваги більш дорогі номери, в співвідношенні простору готель програє
Мінуси готелю:
- малий простір
Плюси знімною квартири в співвідношенні простору:
- можна зняти квартиру від однієї до чотирьох кімнат
- наявність повноцінної кухні
- наявність балкона
Мінуси знімною квартири:
- їх немає в співвідношенні простору, квартира однозначно виграє

Місце відпочинку і сну. Основна мета знімного житла це однозначно що було де переночувати, виспатися і відпочити. Хороший і міцний сон сильно впливає на якість і енергійність майбутнього дня, він впливає на позитивне або негативне настрій, ефективність в роботі або в особистому житті. Візьмемо, наприклад, номер «Стандарт» в готелі, всі номери цього типу обладнані двоспальними ліжками, ці номери розраховані на проживання, як одного, так двох чоловік. Після виселення колишніх постояльців, в номері проходить волога і суха прибирання, заміна постільної білизни, халатів, рушників, посуду, одноразових засобів особистої гігієни таких як мило і шампунь і тапочок, все відразу для нових гостей готелю. По всьому готелю на кожному поверсі є місця відпочинку, як на літній терасі, наявність місць для куріння. У всіх номерах готелю розміщені рідкокристалічні телевізори, і кожні номери обладнані кондиціонерами і міні холодильниками. У зимовий період весь готель опалюється котельні, не в залежності від опалювального сезону що не менш важливо для комфорту перебування, а в разі поломки передбачено окреме автономне опалення. Без світла теж не залишитеся, все передбачено стандартами готелів, є в наявності електрогенератор, який запускається при відсутності центрального електрики. Все це і багато іншого зроблено готелем для комфортного проживання і зроблено стандартів готелів.
У знімних квартирах більшості вище перерахованого в основному немає, що впливає на їх на меншу вартість, що взаємопов'язано з комфортом. В першу чергу це сон, не всі квартири облаштовані двоспальним ліжком, а диванами, так як це зручно для господаря квартири, можна скласти і розкласти, все просто. Якщо ми беремо до уваги диван як засіб для сну, то ми повинні розуміти, що дивани для цього не призначені, диван служити для відпочинку, у багатьох європейських країнах виготовляють дивани які не мають механізмів розкладки, вони служать місцем для відпочинку і за відсутністю розкладки дивана , вони більш комфортні та зручні. Ортопеди рекомендують спати на твердій поверхні або ж на просто на хорошому комфортному матраці, який має наявність пружинного блоку. Дивани більш бюджетного класу які використовуються в знімних квартирах, не мають усередині пружинного блоку, а в якості наповнення використовується пінополіуретан (поролон в народі), під ним у якості підстави використовується змієподібна пружина, а в кращому випадку ламелі, що знає господар не купить диван з ламелями , вони часто ламаються і їх заміна досить трудомістка. А спати чисто на одному поролоні це не правильно, не комфортно, чому по телевізору рекламують для хорошого сну додатково придбати «матрац для дивана» і до того ж спати на диванах не рекомендують лікарі ортопеди. У готелі «Центральний» так і в інших, використовується матрац з пружинним блоком і на матрацників, а в комплект постільної білизни входить дві подушки, ковдру, додаткову ковдру, ковдру на ліжко, простирадло, покривало і наволочки, а так же килим біля кожного ліжка , все це потрібно для гігієни та комфортного сну, все чисте і відсутність будь то не бажаних запахів.

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.