Бронювання номерів
Головна / Новини / Оренда конференц-залу Кривий Ріг

Оренда конференц-залу Кривий Ріг

Оренда конференц-залу Кривий Ріг

ОРЕНДА ПРИМІЩЕННЯ ЗАЛУ КРИВИЙ РІГ - конференція до 60 осіб від 300 гривень! Кава брейк.

Оренда конференц-залу Кривий Ріг. готель Центральний
Конференції, тренінги, майстер класи будуть успішними тільки в тому випадку, якщо правильно вибрати приміщення для їх організації. Для максимальної ефективності заходи слід вибирати зали з достатком світла, свіжого повітря і простору. Майстерність ведучого і прекрасне обслуговування кава-брейку допоможе сконцентрувати увагу на проект і отримати максимальну віддачу від глядача.
Оренда приміщень Кривий Ріг - залу на 60 осіб
Пропонуємо комфортабельні умови проведення конференції в приміщенні класу люкс, оснащеному сучасними меблями, акустикою і обладнанням. Зал відрізняється достатком штучного освітлення і денного панорамного світла. Завдяки легким квітам інтер'єру, декоративних елементів еко-дизайну, Ваші гості зможуть зняти напругу і максимально сконцентруватися на основному завданню.
Кривий Ріг - оренда приміщень для гостей і жителів міста з погодинною оплатою за попереднім записом з можливістю додаткового обслуговування:
• кава-брейків;
• розміщення гостей в апартаментах готелю Центральний;
• корпоративні банкети і фуршети в ресторані MONT BLANC.
Ми пропонуємо відсвяткувати ювілей компанії, день народження, новорічний корпоратив та інші свята в супроводі кращих музикантів і провідних міста. Вас чекає вишукана європейська і українська кухня зі своїм достатком свіжого м'яса, риби і морепродуктів. Свіжі делікатеси від нашого шеф-кухаря не залишать байдужим жодного гостя. Ексклюзивні коктейлі від бармена перетворять будь-стримане застілля в справжнє свято.
Оренда конференц-залу в Кривому Розі не відніме багато часу. Наш уважний менеджер допоможе заздалегідь організувати захід і призначити його на зручну для Вас дату!
Детальна інформація на сайті centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.