Бронювання номерів
Головна / Новини / Номер в готелі або квартира подобово?

Номер в готелі або квартира подобово?

Номер в готелі або квартира подобово?

Недосвідчені туристи часто стикаються з проблемою вибору між номером в готелі або квартирою подобово. Незважаючи на гадану рівнозначність в ціні, є безліч підводних каменів, про які варто пам'ятати, роблячи вибір.
Мінуси квартир подобово
• Відсутність юридичної особи. Як правило, власники квартир, які здаються подобово ніде не зареєстровані, відповідно, ви не укладаєте з ними якийсь офіційний договір при розміщенні, вам ніхто не видасть чек. Також, відсутність юридичної особи у виконавця означає безглуздість і неможливість пред'явлення претензій за якістю послуг, що надаються.
• Погані санітарні умови. Ніхто не контролює санітарний стан квартири, крім її господаря. Так як санітарні норми власника квартири можуть істотно відрізнятися від офіційних санітарних норм, ви можете бути неприємно здивовані рівнем чистоти в приміщенні.
• Відсутність гарантій конфіденційності та безпеки. Ніхто вам не розповість про благонадійність і осудності сусідів на знімній квартирі.
• Ні страховки від обману. Ви нічого не зможете зробити з орендодавцем у разі невідповідності квартири заявленим умовам проживання чи неповернення сплаченого застави.
Плюси розміщення в готелях
• Професійне обслуговування. Весь персонал готелю зацікавлений, щоб ваше проживання було комфортним і безпечним. Для готелю ваша думка - це репутація, а ваше невдоволення - це серйозний юридичний ризик.
• Відсутність проблем з харчуванням. Наявність власного недорогого ресторану або кухні - це одна з найбільш поширених додаткових послуг в готелі, що підвищує комфорт постояльців.
• Зручне місце розташування. Готелі та мотелі, як правило, розташовані поблизу великих транспортних розв'язок.
• Зручні способи оплати. Часом, наявність безготівкового розрахунку або оплати карткою значно спрощує життя постояльцям.
• Повна звітність для бухгалтерії. Якщо відрядження співробітника оплачує компанія, то в готелі, яка апріорі є юридичною особою, не виникне проблем з оформленням звітних документів для бухгалтерії.
• Дистанційне бронювання. Наявність сайту з формою бронювання дозволяє дистанційно ознайомитися з готелем, заздалегідь забронювати номер і бути впевненим в тому, що по приїзду в незнайоме місто, вам буде де переночувати.
Виходячи з усього вищеописаного, вибір очевидний: розміщення в готелі набагато зручніше і безпечніше, ніж зняття квартири подобово.

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.