Бронювання номерів
Головна / Новини / КАЛЬЯН БАР

КАЛЬЯН БАР

КАЛЬЯН БАР

КАЛЬЯН БАР КРИВИЙ РІГ - ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС ЦЕНТРАЛЬНИЙ, КРАЩЕ МЕНЮ

Кальян бар Кривий Ріг в CENTRAL HOTEL
Культура куріння кальяну з'явилася в Європі відносно недавно, вона налічує близько 200 років. Він був винайдений в Індії, і швидко поширився по всьому світу. Спеціальний тютюн, просочений фруктової пастою, можна курити не тільки через воду. Сьогодні на піку популярності вино, молоко, самбука і абсент. Вони надають урочистий аромат церемонії, що зігрівають і легкі п'янкі ноти.
Покурити кальян Кривий Ріг можна в ресторані готелю Центральний
Ми приготували для Вас широкий вибір єгипетського, турецького і індійського тютюну, кращі кальяни і бездоганних майстрів своєї справи. Наш персонал знає, як догодити Вашій вишуканому смаку класичної подачею курильної суміші і авторським підбором декількох смаків тютюну. Наші фахівці допоможуть вибрати традиційні напої для вашого відпочинку в колі близьких або романтичного побачення з коханою жінкою.
Кальян Кривий Ріг, відгуки наших гостей можна знайти на сайті готелю Центральний. Відвідавши ресторан MONT BLANC,  Ви зможете насолодитися затишною атмосферою маленького душевного свята в закритому залі або на зеленій терасі. Прекрасна європейська, українська та грузинська кухня комплексу приємно порадує Вас делікатесами і оригінальними десертами.
Кальянні Кривого Рогу радують відвідувачів східним досконалістю аромату, ваблять своїм неперевершеним запахом оточуючих і підривають смакові рецептори своїми екзотичними нотами. Процедура куріння здатна розслабляти, знімати стреси і повертати гармонію в власний всесвіт. Добавка абсенту або самбуки в колбу допоможе впоратися з простудними захворюваннями і навіть деякими видами ОРВ.
Бажаєте класичний або авторський? Замовляйте столик на centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.