Бронювання номерів
Головна / Новини / БІЛЬЯРД КРИВИЙ РІГ

БІЛЬЯРД КРИВИЙ РІГ

БІЛЬЯРД КРИВИЙ РІГ

БІЛЬЯРД КРИВИЙ РІГ - ЦІНИ: 80 грн. / Год, від 3 годин - знижка 10%. РОСІЙСКИЙ БІЛЬЯРДНИЙ КЛУБ ДЛЯ ВАС

Більярд Кривий Ріг -  в комплексі CENTRAL HOTEL
Російський більярд може освоїти кожен. Ця захоплююча гра аристократів здатна закохати в себе дорослих і дітей, чоловіків і жінок. Освоюючи її тонкощі, Ви розвиваєте логіку, інтуїцію, вчіться робити вірні математичні прогнози, точно координуєте свої рухи і прицільно тренуєте зір. Про користь цього інтелектуально-фізичної виду спорту можна розповідати годинами. Візит в готельний комплекс Центральний допоможе швидше познайомитися з ігровим столом і його атрибутами.
Більярд Кривий Ріг - ціни в клубі
На сьогоднішній день вартість однієї години гри в більярд обходиться 80 гривень. При замовленні від 3 годин одним чеком Ви отримуєте одноразову знижку в розмірі 10%. Супутній сервіс кафе-бару дозволяє замовити холодне пиво, коктейлі, гарячі напої, вина і міцний алкоголь. У перерві гри, рекомендуємо насолодитися шедеврами грузинської кухні нашого закладу. Ввічливе та уважне обслуговування персоналу приємно порадує своєю турботою і ненав'язливість.
Більярдний клуб Кривий Ріг працює в денний і вечірній час доби. Розгляньте для себе альтернативу дружньої зустрічі з товаришами, ділових переговорів з партнерами, романтичного побачення в спортивній атмосфері або можливість захоплюючої гри в більярд зі своєю дитиною.
Більярдні Кривого Рогу не завжди відповідають рекламі і нормам. Ми гарантуємо привітну атмосферу, якісні європейські столи і супутню атрибутику. При відсутності партнера наш маркер обов'язково складе Вам компанію!
Приємного відпочинку в комплексі «Центральний». Бронювання на centrhotel.com.ua

Відгуки

admin 23.01.2018
На данную модель действует дополнительная гарантия на 6 мес.
Відповісти
Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.