Бронювання номерів
Головна / Новини / БАРИ КРИВИЙ РІГ

БАРИ КРИВИЙ РІГ

БАРИ КРИВИЙ РІГ

ПИВНИЙ БАР КРИВИЙ РІГ - кафе, пиво, коктейлі, більярд в готельному комплексі Центральний!

Любіть пиво, більярд і невимушену атмосферу? Ви потрапили за адресою! Готель Центральний запрошує всіх любителів спортивних перемог в затишний заклад з смачними напоями та ситної кухнею. Російський більярд, в поєднанні з брендовими алкогольними напоями і свіжим пивом, зробить дозвілля незабутнім. Міцна кава від бариста і тонізуючі мікси, дозволять надовго відчувати почуття бадьорості і смак змагань.
Спорт бари Кривий Ріг - більярдний клуб готелю Центральний для відпочинку і ділових зустрічей!
Більярд - гра аристократів і великих мислителів. Він прекрасно розвиває розумові здібності, логіку, інтуїцію, терпіння і координацію рухів. Люди, які в нього грають, менше піддаються стресу, здатні приймати адекватні рішення, робити правильні ставки, з точністю розставляти пріоритети не тільки під час змагання з партнером, але і в житті в цілому.
Пивні бари Кривого Рогу славляться досить агресивною атмосферою. У нас Ви знайдете довгоочікуваний спокій, почуття гармонії і найпозитивніші емоції. Якщо бажаєте навчитися грати в більярд, але немає можливості знайти напарника, наш співробітник з величезним задоволенням складе компанію. До Ваших послуг кращі європейські мармурові столи і якісні ігрові реквізити. Наш бармен підкреслить настрій дорогого гостя свіжим пивом і оригінальними коктейлями на основі вишуканого алкоголю.
Бари Кривий Ріг для дітей часто забувають про більярд, як найбезпечнішою і корисною грі для розвиток моторики рук і дитячої логіки. Відвідайте наш затишний заклад в компанії дитини в денний час. Навчіть сина чи дочку розваги справжніх аристократів, побалуйте школяра авторським морозивом від шеф-кухаря і молочним коктейлем з додаванням натуральних сиропів.
Приходьте до нас в компанії бізнес-партнерів і друзів, проведіть незабутній вечір з коханою дівчиною в готельному комплексі Центральний.
Попереднє замовлення ігрового столу на сайті centrhotel.com.ua

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.