Бронювання номерів
Головна / Новини / Атрибути сучасного готелю

Атрибути сучасного готелю

Атрибути сучасного готелю

На дворі 21 століття, темп життя прискорився, якість покращилася. Багато понять зникли з нашого життя, залишившись тільки в пам'яті. Інші, навпаки, з'явилися зовсім недавно за історичними мірками і займають зараз значну частину нашої дійсності. Поняття "готель" з'явилося дуже давно. Суть його не змінилася. Однак, зміст, тобто те, що людина сьогодні вкладає в це поняття, разом зі світовим прогресом зазнало змін.
Що зараз стало незамінними атрибутами будь-якого готелю?
• Wi-Fi Інтернет.
Для сучасної людини дуже важлива мобільність. Можливість завжди залишатися на зв'язку, працювати з будь-якого місця в світі, ділитися своїми враженнями з сотнями друзів в будь-який час доби. Все це дозволяє робити Інтернет. Готель або готель без Wi-Fiв сьогоднішньому світі - це дискомфорт для постояльця.
• Можливість онлайн бронювання.
Все той же прискорюється темп життя і розвиток мережі Інтернет зробили дуже затребуваним онлайн-бронювання номера в готелі. Погодьтеся, адже зручно зробити кілька кліків, вибрати і гарантовано забронювати номер, ніж дзвонити, домовлятися, а потім переживати, чи буде де переночувати в незнайомому місті.
• Чистота і комфорт.
В умовах високої конкуренції готелі та мотелі намагаються організувати максимальний комфорт для постояльців. Гості готелю звикли до гарних меблів, чистоті й затишку і, природно, очікують цього в порядку речей. Вибираючи готель, ми можемо подивитися фотографії і порівняти рівень комфорту в різних готелях за кілька хвилин.
• Ненав'язливий, непомітний персонал.
Для багатьох постояльців спокій і незалежність є частиною комфорту. Гості готелю не хочуть, щоб їх турбували з приводу і без приводу. В результаті, з'являється новий стандарт сервісу в готелях. Постояльці не помічають обслуговуючий персонал, однак, як тільки у гостя виникає якась потреба або питання, що вимагає втручання служб готелю, є безліч способів швидко його вирішити.
• Трансфер.
Модне нині слово "трансфер" означає постійну доступність для постояльців транспортних послуг. Гостям не потрібно піклуватися про те, як зловити таксі, щоб поїхати в аеропорт або в будь-яку точку незнайомого міста. Достатньо лише заявити про своє бажання поїхати куди-небудь адміністратору і транспорт за прийнятною ціною буде надано точно в строк.
• Ресторан або кухня.
Можливість смачно і недорого поїсти без додаткового пошуку кафе чи ресторану - це ще один атрибут сучасного готелю і, як правило, непогана стаття доходу для нього. Якщо готель не має в своєму розпорядженні власним рестораном, до послуг постояльців зазвичай існує зручна, повністю обладнана кухня, де можна самостійно приготувати все, що душа забажає.

Відгуки

Замовити зворотній дзвінок
Бронювання номерів

Замовити

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.